Blog #16 Zomers weertje

En dat in de lente

Het is jullie vast niet ontgaan. Het mooie weer van de afgelopen week. Overigens kon je er ook niet omheen, want iedereen was zo enthousiast op social media, ik heb een hoop zomerse foto’s en filmpjes voorbij zien komen. Op een één of andere manier moeten we dat massaal delen met elkaar, alsof niemand naar buiten kan kijken om te zien wat voor weer het is.

Ook ik deed eraan mee. Vooral mijn kind in zijn te schattige korte broek en in zijn zwembroek moest op social media. Rocci spam, heerlijk! Maar dat vindt iedereen natuurlijk van zijn eigen kind.

Rocci met mama in de stad
Zoals deze

Het warme weer was niet voor iedereen een succes. Robin had extreem last van hooikoorts. Ze werd er heel erg benauwd van en was toch maar even naar de dokter gegaan. Een dikke vette bronchitis aanval. Zelf dacht ze dat ze dood ging, want dat gingen mensen vroeger toch? Nou gelukkig valt dat wel mee, maar wel de hele week aan de puffer. Top! Robin bronchitis

Vrijdag hadden we een verjaardag van Mandy in Zandvoort. Robin moest helaas werken die dag, dus ben ik met Nancy en Rocci die kant op gegaan. Ondanks het daar iets frisser was aan de kust hebben we toch heerlijk in het zonnetje kunnen zitten. Rocci en zijn nicht Lana vermaakten zich ook prima buiten. Al het speelgoed werd uit de kast gehaald. Toen de zon einde van de dag eenmaal minder werd, werd het toch tijd voor een trui. Daar nog heerlijk gegeten en toen weer terug naar Lelystad. Na ongeveer vijf minuten in de auto kon Rocci zijn ogen echt niet meer open houden. Hij was kapot.

Rocci in Zandvoort Rocci in slaap gevallen in de auto

Zaterdag was het ook heerlijk buiten! We zijn dan ook naar Nancy en Marco gegaan om heerlijk van het weer te genieten. Wacht, dat zeg ik verkeerd. Om even een muur(tje) te behangen, de hele middag. Maar, we helpen met liefde en het resultaat mag er wezen!

Interieur foto. Marmer look behang
Dit was natuurlijk niet de hele muur, met dit stukje zijn we niet twee dagen bezig geweest

Marco was inmiddels naar Rotterdam, stappen, en bleef daar ook slapen. Jill is gaan zwemmen met Rocci. Dus zijn geluk kon niet op. Na het behangen nog wat gegeten en toen was het tijd voor meidenavond. Dat betekent lekker buiten bij het vuurtje nog een drankje doen. Robin en Rocci bleven daar ook slapen. Ik ben ’s avonds nog naar huis gegaan, ik moest namelijk zondag ochtend weer om half 7 werken.

Tante Jill zwemt met Rocci

Zondag na mijn werk ben ik naar huis gegaan, even een snelle schoonmaak. Aangezien het behangen nog niet helemaal af was, zijn Robin en Nancy daar nog mee verder gegaan. Na het schoonmaken ben ik stiekem even naar de zonnebank gegaan. Ja de zon scheen, dus waarom zou je dat doen?

Daarna weer richting Nancy om Robin en Rocci op te halen. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar ze zaten aan de wijn, voor de verandering. Dus voor mijzelf ook maar wat ingeschonken. Marco en Robin zijn richting de snackbar gegaan om wat eten te halen en na het eten was het tijd voor koffie met limoncello. En wijn enzo. Jill is gaan wandelen met de hond en nam Rocci mee. Wat een geluk heeft hij met zo een tante. Daarna nog heerlijk met zijn alle buiten gezeten tot in de late uurtjes.

Rocci wandelen met de hond en tante Jill

 

Bloggen met Joyce 

 

1.358 Replies to “Blog #16 Zomers weertje”