Blog #15 Toy Story is de sh*t

Mickey Mouse is gezakt naar de tweede plaats

Mickey Mouse in naar de tweede plek gezakt. Toy Story is nu helemaal de sh*t. Inmiddels kunnen Robin en ik alle delen van begin tot eind na synchroniseren. Rocci houdt het voor nu nog even op: “Woooodyyy”. Verder komt hij nog niet.

 

Helaas zijn alle Disney films van Netflix afgehaald. Dus hebben we een aantal DVD’s via Marktplaats en Bol.com gescoord. Gelukkig hebben we nog een DVD speler! En gelukkig kan je een Blue Ray DVD op de Playstation afspelen. ’s Ochtends pakt hij eerst zijn Woody of Buzz Lightyear pop (of allebei, wanneer het opstarten van de film eventjes duurt) en legt deze alvast op de bank. Dan loopt hij naar de DVD’s toe, legt deze netjes op een rijtje (nee niet op volgorde, zo slim is hij nog niet) en pakt dan één van de drie delen. Die zwaait hij onder onze neus en gaat vervolgens netjes op de bank zitten, of liggen, onder het dekentje met Woody of Buzz, of allebei. Deze poppen zijn trouwens nog van Robin geweest. Helaas doet het geluid het niet meer van Woody en Buzz, alleen nog van Jessie. Maar dat weerhoudt Rocci niet van alle pret! Deze films kan hij ook van begin tot eind kijken zonder afgeleid te raken. Heel af en toe glijdt hij tussendoor van de bank af en loopt wat heen en weer, maar al gauw gaat hij weer zitten en zit hij weer helemaal in de film.

Met Woody Toy Story kijken Rocci met Woody

Wanneer we ergens heen gaan mag hij altijd speelgoed uitkiezen om mee te nemen. We hebben een aardige collectie van Toy Story, van kleine poppetjes tot de originele grote poppen. Hij kiest dan iets wat met Toy Story te maken heeft. Een simpel autootje van V-Tech is niet meer goed genoeg.

Ik weet niet of jullie alle delen van Toy Story gezien hebben? Maar aan het einde van deel drie hoor je een nummer van The Gypsy Kings – Hay un amigo en mi. Hier begint Rocci spontaan op te dansen. Met echte Salsa moves pakt hij iedereen in! Kijk zelf maar!

Wat overigens ook grappig is, we hebben natuurlijk allemaal wel Toy Story gekeken vroeger, maar nu ik ze op deze leeftijd terug zie begrijp ik alle grappen die erin verwerkt zitten. Ik denk dat de film voor volwassen mensen nog leuker is dan voor kinderen.

Bloggen met Joyce

3.426 Replies to “Blog #15 Toy Story is de sh*t”