Blog #13 Chef-kok Onno

Een drie of vier gangen diner bij je thuis

Ken je van die momenten dat je geen zin hebt om de deur uit te gaan, maar wel uitgebreid wilt eten? Dan is Chef-kok Onno perfect. Hij kookt met lokale producten bij jou thuis. Je kan kiezen uit een drie of vier gangen menu met koffie of thee en een likeurtje als afsluiter. Hier zit verder geen drinken bij. Je zou er een wijn arrangement bij kunnen doen. Hoe het precies met het menu zit is nog niet helemaal duidelijk aangezien hij nog niet officieel begonnen is. Hij is bezig met alle voorbereidingen en het oefenen met etentjes voor bekende. En omdat Chef-kok Onno mijn vader is, mochten ook wij als proefpersonen genieten van een heerlijk diner. Je kan wel alvast een kijkje nemen op zijn website.

Maar we gaan nu eerst naar mijn verjaardag. Ik ben afgelopen week 27 geworden. Een leeftijd waar ik opeens van schrik. Ondanks het natuurlijk nog ontzettend jong is, voelt het wel al oud. Richting de 30. Bah. Maar ook ik moet er bijna aan geloven. Niet heel uitgebreid gevierd. De dag voor mijn verjaardag heeft Robin mij mee uit eten genomen met Rocci, heerlijk sushi gegeten met zijn drietjes. Eenmaal thuis hebben we Rocci naar bed gedaan en hebben we zelf nog even een drankje gedaan en Netflix gekeken.

Op mijn verjaardag heb ik eerst gewerkt en daarna is er familie langsgekomen voor een hapje en een drankje. En taart natuurlijk. Op mijn Instagram hebben jullie hier al een foto van kunnen zien. Een witte chocolade oreo cheesecake van Miljuschka. Deze had Robin als verrassing voor mij gemaakt. Heeeeerlijk!

Witte Chocolade Oreo Cheesecake

Het weekend hebben we wat vrienden uitgenodigd. Ook dit was niet heel uitgebreid. Maar ook hier kon een Cheesecake niet ontbreken. Dus hebben mijn schoonzusje en ik een chocolate chip cookie cheesecake gemaakt van Laura’s Bakery. Helaas wel vergeten een foto te maken. Verder hebben we met zijn alle een drankje gedaan. Ondanks ik het niet uitgebreid gevierd heb ben ik ontzettend verwend. Ik wil dan ook iedereen daarvoor bedanken!

En dan gaan we nu terug naar Chef-kok Onno. Het drie gangen diner.

Het voorgerecht was een courgette-pesto soep met pijnboompitten. Met als bijgerecht een broodje met roomboter. Erg vol van smaak en precies genoeg voor een voorgerecht.

Courgette-pesto soep met Pijnboompitten

Als hoofdgerecht kregen we een entrecote met sperziebonen verwikkeld in spek op aardpeertjes en aardappelpuree taartjes met rode ui en oude kaas. De entrecote was heerlijk mals en wordt naar wens gebakken.

Entrecote met Sperziebonen verwikkeld in spek op aardpeer en met aardappelpuree taartjes met rode ui en oude kaas

Als na gerecht kregen we een citroen dessert met een schuimlaagje, slagroom en limoncello. Een frisse en luchtige afsluiter van het diner. Daarna kregen we nog een espresso.

Citroen dessert met slagroom en limoncello

We hebben heerlijk gegeten! Aan hygiëne wordt ook gedacht, Chef-kok Onno staat in zijn koksbuis, broek en sloof te koken. Wat ook gelijk een professionele uitstraling geeft. Hij heeft veel productkennis en is ook een goede gastheer.

Ik maak niet alleen reclame voor Chef-kok Onno omdat het toevallig mijn vader is. Ik vind het gewoon een leuk concept om onder de aandacht te brengen! En ondanks hij nog niet helemaal klaar is met de website en alle voorbereidingen kan je wel al contact met hem opnemen. Het is het kijken waard! Als ik het goed heb wil hij begin oktober dit jaar officieel gaan starten.

Bloggen met Joyce

2 reacties to “Blog #13 Chef-kok Onno”

Geef een reactie