Blog #13 Chef-kok Onno

Een drie of vier gangen diner bij je thuis

Ken je van die momenten dat je geen zin hebt om de deur uit te gaan, maar wel uitgebreid wilt eten? Dan is Chef-kok Onno perfect. Hij kookt met lokale producten bij jou thuis. Je kan kiezen uit een drie of vier gangen menu met koffie of thee en een likeurtje als afsluiter. Hier zit verder geen drinken bij. Je zou er een wijn arrangement bij kunnen doen. Hoe het precies met het menu zit is nog niet helemaal duidelijk aangezien hij nog niet officieel begonnen is. Hij is bezig met alle voorbereidingen en het oefenen met etentjes voor bekende. En omdat Chef-kok Onno mijn vader is, mochten ook wij als proefpersonen genieten van een heerlijk diner. Je kan wel alvast een kijkje nemen op zijn website.

Maar we gaan nu eerst naar mijn verjaardag. Ik ben afgelopen week 27 geworden. Een leeftijd waar ik opeens van schrik. Ondanks het natuurlijk nog ontzettend jong is, voelt het wel al oud. Richting de 30. Bah. Maar ook ik moet er bijna aan geloven. Niet heel uitgebreid gevierd. De dag voor mijn verjaardag heeft Robin mij mee uit eten genomen met Rocci, heerlijk sushi gegeten met zijn drietjes. Eenmaal thuis hebben we Rocci naar bed gedaan en hebben we zelf nog even een drankje gedaan en Netflix gekeken.

Op mijn verjaardag heb ik eerst gewerkt en daarna is er familie langsgekomen voor een hapje en een drankje. En taart natuurlijk. Op mijn Instagram hebben jullie hier al een foto van kunnen zien. Een witte chocolade oreo cheesecake van Miljuschka. Deze had Robin als verrassing voor mij gemaakt. Heeeeerlijk!

Witte Chocolade Oreo Cheesecake

Het weekend hebben we wat vrienden uitgenodigd. Ook dit was niet heel uitgebreid. Maar ook hier kon een Cheesecake niet ontbreken. Dus hebben mijn schoonzusje en ik een chocolate chip cookie cheesecake gemaakt van Laura’s Bakery. Helaas wel vergeten een foto te maken. Verder hebben we met zijn alle een drankje gedaan. Ondanks ik het niet uitgebreid gevierd heb ben ik ontzettend verwend. Ik wil dan ook iedereen daarvoor bedanken!

En dan gaan we nu terug naar Chef-kok Onno. Het drie gangen diner.

Het voorgerecht was een courgette-pesto soep met pijnboompitten. Met als bijgerecht een broodje met roomboter. Erg vol van smaak en precies genoeg voor een voorgerecht.

Courgette-pesto soep met Pijnboompitten

Als hoofdgerecht kregen we een entrecote met sperziebonen verwikkeld in spek op aardpeertjes en aardappelpuree taartjes met rode ui en oude kaas. De entrecote was heerlijk mals en wordt naar wens gebakken.

Entrecote met Sperziebonen verwikkeld in spek op aardpeer en met aardappelpuree taartjes met rode ui en oude kaas

Als na gerecht kregen we een citroen dessert met een schuimlaagje, slagroom en limoncello. Een frisse en luchtige afsluiter van het diner. Daarna kregen we nog een espresso.

Citroen dessert met slagroom en limoncello

We hebben heerlijk gegeten! Aan hygiëne wordt ook gedacht, Chef-kok Onno staat in zijn koksbuis, broek en sloof te koken. Wat ook gelijk een professionele uitstraling geeft. Hij heeft veel productkennis en is ook een goede gastheer.

Ik maak niet alleen reclame voor Chef-kok Onno omdat het toevallig mijn vader is. Ik vind het gewoon een leuk concept om onder de aandacht te brengen! En ondanks hij nog niet helemaal klaar is met de website en alle voorbereidingen kan je wel al contact met hem opnemen. Het is het kijken waard! Als ik het goed heb wil hij begin oktober dit jaar officieel gaan starten.

Bloggen met Joyce

1.535 Replies to “Blog #13 Chef-kok Onno”

 1. This design is steller! You obviously know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 2. Also that we would do without your excellent idea
  I am final, I am sorry, there is an offer to go on other way.
  What talented phrase
  In my opinion you commit an error. I can prove it. Write to me in PM, we will communicate.
  Excuse, it is cleared

 3. Excellent article. Keep posting such kind of info on your page.
  Im really impressed by it.
  Hey there, You’ve performed a fantastic job. I’ll certainly digg
  it and for my part recommend to my friends. I am sure they’ll
  be benefited from this web site.

 4. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us
  something informative to read?

 5. Hello, Neat post. There is a problem with your site in web explorer, could
  check this? IE nonetheless is the market leader and a good portion of other people will miss your fantastic writing due to this problem.

 6. Great items from you, man. I’ve keep in mind your stuff previous to and you are just extremely fantastic.
  I actually like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the best way during which
  you are saying it. You make it enjoyable and you continue to take care of to keep it wise.
  I cant wait to read far more from you. This is actually a wonderful website.

 7. With a great eye and taste for delineation, you may make an environment impeccable for just
  about any exercises connected with feasting room.
  A vector path, whatever the twists and turns are, is often more elastic and scalable.
  The beginning of Leonardo’s life was dedicated to art and painting in particular.

 8. With a great eye and taste for delineation, you can create a breeding ground impeccable for
  almost any exercises linked with feasting room.

  Waterslide paper is offered in clear or white however clear is a bit more preferred,
  considering the fact that any type of unprinted locations
  for the image is still clear. Matisse also took over as king in the Fauvism
  and was famous in the art circle.

 9. купити фонарик на акумуляторі фонарик с камерой купить купить налобный фонарик в украине купить комплектующие для фонарика купить горелку зарядку на дровах с фонариком купить фонарик для подводной охоты в украине налобный фонарь bl 6660 подствольный фонарь для иж 27 налобный фонарь police w001 xpe устройство фонарик шокер bl 1203 купить подствольный фонарь с целеуказателем купить фонарик на аккумуляторе лед фонари для уличного освещения купить зарядку для фонарика где купить фонарики на солнечных батареях http://magazina.pp.ua/na-ohotu-fonari/ купить телефон фонарик нокиа крепление подствольного фонаря на горизонталку купить акб на фонарик налобный фонарь с аккумулятором налобный фонарь с линзой купить фонарь налобный 3w cree ручка с ультрафиолетовым фонариком купить китайский фонарик uitra firexm l t6 купить недорого налобный фонарик купить батарею для фонарика купити кріплення для фонарика крепление для подствольного фонаря купить криптоновую лампочку для фонарика аккумуляторы для китайских фонариков купить фонарик для электронной книги купить