Blog #11 Zieke dreumes

snot, snot en nog eens snot

‘He Rocci, hang niet zo! Ga gewoon even spelen nu!’ Rocci loopt jammerend naar zijn speelgoed keukentje en roert wat met zijn garde in een pannetje. Na nog niet eens een minuut komt hij weer naar me toe en gebaart dat ik hem moet optillen. Ik zucht, maar til hem toch op. Hij wijst naar de tv. ‘Zullen we maar een filmpje kijken dan?’ Ik pak de afstandsbediening en klik Netflix aan. Ik zet Rocci op de bank en hij begint te hoesten. Ik leg mijn hand op zijn hoofd en vind hem toch wat warm aanvoelen. Ik ga naast hem zitten en hij begint weer te hoesten. ‘Wel je hand voor je mond als je hoest.’ Terwijl ik dat zeg doe ik het voor. Hij begint te lachen. Hij hoest nep en doet zijn hand voor mijn mond. Ik begin ook te lachen. ‘Nee, niet voor mijn mond, voor je eigen mond.’ Ondertussen zet ik Pepa Big aan en geef ik hem zijn speen. Hij speelt met zijn haar en zit helemaal in de tv. Overigens vind ik Pepa Big echt heel stom. Pepa is een hele irritante varken, en haar broertje George huilt alleen maar. Maar Rocci vindt het leuk, dat is belangrijker.

Na ongeveer tien minuten is hij het zat. Robin zet de tv uit en we besluiten hem toch even te temperaturen. De thermometer geeft 37.8 aan. Toch een verhoging dus. Inmiddels zit zijn neusje ook vol met snot. Robin geeft hem wat hoestdrank en smeert zijn rugje in met Luuf. Ik pak nog wat te drinken voor hem en we besluiten hem in bed te leggen. Het is pas 11 uur ’s ochtends en meestal gaat hij pas rond 13 uur slapen, maar hij is zo moe van al dat snotteren en gehoest, dat we besluiten om hem nu al in bed te leggen. Hij valt vrijwel direct in slaap. Dat betekend mama tijd!

Na ruim anderhalf uur wordt hij huilend wakker. Arm kind, het hoesten neemt alleen maar toe en zijn neus zit nu echt helemaal dicht. We geven hem wat neusspray en een beetje hoestdrank, misschien dat het helpt. Verder op de dag drinkt hij gelukkig goed. Eten gaat wat moeizaam, maar dat is eigenlijk niks nieuws. Gelukkig speelt hij weer en is hij weer zichzelf. Het hoesten is er wel nog steeds. Dat wordt eigenlijk alleen maar erger. Soms moet hij zo erg hoesten dat hij daarna naar adem moet snakken.

Het is inmiddels avond en we zitten in twijfel om misschien toch de dokter te bellen. Maar vanaf wanneer bel je de dokter? Je wilt namelijk ook niet zo een overbezorgde moeder zijn die om elk klein dingetje de dokter al belt. We besluiten het nog even aan te kijken. Het avond eten gaat er op zich wel in, niet anders dan normaal. Het is nou eenmaal geen goede eter. Vroeger wel, toen vond hij alles lekker. Misschien is dit wel een fase. Een Danoontje gaat er in ieder geval zeker in. Inmiddels zit hij helemaal onder. ‘Volgens mij is het tijd om in bad te gaan!’ Roep ik. Hij weet sinds kort wat er gaat gebeuren wanneer we het woordje ‘bad’ zeggen. Hij wordt dan dol enthousiast. Ik til hem uit zijn stoel en zet hem op de grond. Hij rent gelijk richting de badkamer. Eenmaal in de badkamer hangt hij al aan de rand van het bad. ‘Je kleren moeten toch eerst uit?’ Hij kijkt me aan en kijkt daarna naar zijn trui. Hij sjort er wat aan. Ik help hem met uitkleden en laat ondertussen alvast het water lopen. Ik doe zijn luier af. Een dikke plas luier, dat is goed, dat betekend dat hij genoeg vocht binnen krijgt. Ik zet hem in bad en geef hem wat speelgoed.

Zieke dreumes

Badderen heeft hij altijd al leuk gevonden. Tot nu toe is het een echte waterrat. Denk ook maar niet dat je hem na vijf minuten er al uit mag halen! Hij speelt met zijn speelgoed en zit helemaal in zijn eigen wereldje. Na ongeveer tien minuten is het toch wel een keer tijd om hem eruit te halen. Ik droog hem af en ondertussen maakt Robin zijn papfles klaar. Ik doe zijn pyjama aan en kam zijn haar. Hij drinkt zijn papfles op en dan is het half 8 ’s avonds, een mooie tijd om naar bed te gaan. Robin leest nog snel een verhaaltje voor en ook nu valt hij vrijwel snel in slaap.

Tijd voor een Netflix avondje. We zetten onze serie aan en horen Rocci verder niet meer. Totdat we zelf naar bed gaan. In zijn slaap is hij aan het woelen en aan het jammeren. Ook het hoesten blijft maar door gaan. Na een uur zijn we het zat om elke keer uit bed te moeten en nemen we hem bij ons in bed. Hij gloeit helemaal. We besluiten hem eerst nog even te temperaturen. En inderdaad, bijna 40 graden koorts. We geven hem nurofen, dat is vloeibare ibuprofen speciaal voor kinderen, we twijfelen of we de dokter bellen, maar besluiten toch om te gaan slapen, in ieder geval, om het te proberen. Ook tussen ons in ligt hij nog bijna een uur te woelen, maar valt daarna toch rond 3 uur in slaap.

Amper 3 uur later, om 6 uur ’s ochtends is hij alweer wakker. Wat een nacht! We proberen het nog even te rekken en uiteindelijk om kwart voor 7 gaan we eruit. Normaal gesproken gaan we er om en om uit. De ene dag blijft Robin liggen, de andere dag blijf ik nog even liggen. Maar omdat we toch niet zo een goed gevoel hadden over Rocci zijn we er allebei maar uitgegaan. ‘Ik ga toch de dokter even bellen hoor.’ Robin pakt haar telefoon. Ze heeft een afspraak gemaakt om 10 voor 11 ’s ochtends. Omdat Robin aan het werk is, zij is gastouder, besluit ik om te gaan. Dat red ik nog wel voordat ik zelf moet werken.

Bij de dokter mogen we gelijk doorlopen. Ze vraagt wat er precies is en neemt zijn temperatuur op. Natuurlijk is zijn temperatuur bij de dokter gewoon normaal. Geen verhoging, dus ook geen koorts. Gelukkig maar natuurlijk. Verder luistert ze naar zijn longen, kijkt in zijn oortjes en in zijn keel. Gelukkig verder geen longontsteking, alleen een virus. Ze geeft als advies om gewoon voor het slapen gaan een zetpil te geven en af en toe een hap pure honing, dit schijnt toch het beste te helpen in plaats van hoestdrank. Verder gewoon even aankijken, mocht de koorts wel aanhouden dan moesten we gewoon weer even bellen. Opgelucht rijden we weer naar huis.

Omdat een dreumes zich nog niet zo goed kan uiten vind ik ze altijd extra zielig als ze iets hebben. Maar gelukkig gaat het nu alweer een stuk beter. De honing helpt absoluut. Hij hoest al een stuk minder. Al is hij wel nog lekker aan het snottebellen.

Zieke dreumes Kleenex

3.137 Replies to “Blog #11 Zieke dreumes”

 1. I’m truly enjoying the design and layout of your site.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come
  here and visit more often. Did you hire out a designer to
  create your theme? Superb work!

 2. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger,
  and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice
  methods and we are looking to exchange solutions with other folks, be sure to shoot me
  an email if interested.

 3. Very good blog! Do you have any suggestions for aspiring
  writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option?
  There are so many options out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any ideas? Cheers!

 4. Superb site you have here but I was wanting to know if you knew
  of any message boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of community where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let
  me know. Appreciate it!

 5. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to
  be happy. I have read this post and if I could I wish to
  suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles
  referring to this article. I wish to read more things about
  it!

 6. Hey there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came
  to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Outstanding blog and excellent design and style.

 7. Admiring the hard work you put into your site and in depth information you offer.
  It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated
  rehashed information. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m
  including your RSS feeds to my Google account.

 8. you’re in reality a just right webmaster. The website loading velocity is amazing.
  It sort of feels that you are doing any unique trick.
  Moreover, The contents are masterwork. you’ve performed a great activity in this subject!

 9. After exploring a few of the blog articles on your website, I really appreciate your technique of blogging.
  I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future.
  Please visit my web site as well and tell me your opinion.

 10. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be
  giving us something enlightening to read?

 11. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your post seem to be running off the screen in Chrome.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do
  with internet browser compatibility but I figured I’d post to
  let you know. The layout look great though!
  Hope you get the problem resolved soon. Cheers

 12. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 13. I truly love your blog.. Excellent colors & theme.
  Did you make this amazing site yourself? Please reply back as I’m hoping to create my very own blog and want to
  find out where you got this from or just what the theme is
  named. Thanks!

 14. You actually make it seem really easy with your presentation but I find this
  topic to be really one thing which I believe I’d never understand.
  It kind of feels too complicated and extremely huge for me.
  I am having a look ahead to your subsequent publish, I will attempt to get the
  hold of it!

 15. Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my
  comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 16. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you spending some time and effort to
  put this article together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and posting comments.
  But so what, it was still worthwhile!

 17. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 18. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually
  enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I
  achievement you access consistently quickly.

 19. I was curious if you ever thought of changing the
  layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.
  Maybe you could space it out better?

 20. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said
  “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the
  shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched
  her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 21. Its such as you read my mind! You appear to know
  so much about this, like you wrote the guide in it or something.

  I believe that you just could do with some percent to drive the message home a little bit, but instead of that,
  this is wonderful blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

 22. Attractive component of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to say that I get in fact enjoyed account your blog
  posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you get right of entry to constantly
  fast.

 23. I simply want to say I am new to blogging and honestly liked this web site. More than likely I’m planning to bookmark your website . You absolutely have excellent posts. Regards for revealing your web page.

 24. With havin so much content and articles do you ever run into
  any problems of plagorism or copyright infringement?
  My site has a lot of completely unique content I’ve either
  created myself or outsourced but it seems a lot of it
  is popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any solutions to help prevent content from being ripped off?

  I’d really appreciate it.

 25. After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and now whenever a comment is added I get 4 emails with
  the same comment. Is there a way you can remove
  me from that service? Cheers! http://radiowroclaw.pl/articles/view/82252/3-miesiace-ograniczenia-wolnosci-i-grzywna-za-ukrywanie-stadionowych-chuliganow

 26. I just want to mention I’m all new to blogs and certainly savored you’re web site. More than likely I’m want to bookmark your site . You surely have good writings. Appreciate it for sharing your web page.

 27. Howdy exceptional website! Does running a blog such as this require a great deal of work? I’ve very little understanding of coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any recommendations or techniques for new blog owners please share. I know this is off topic but I simply had to ask. Thanks a lot!

 28. Greate pieces. Keep writing such kind of information on your site.
  Im really impressed by it.
  Hey there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and for my part recommend to my friends.
  I am sure they’ll be benefited from this website.

 29. I like the valuable information you supply in your articles. I’ll bookmark your blog and check once more here regularly. I’m fairly certain I will be informed lots of new stuff right here! Good luck for the next!

 30. I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting!

  Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll.

  I think it will improve the value of my site :).

 31. Pretty element of content. I just stumbled upon your
  website and in accession capital to assert that I acquire
  in fact enjoyed account your weblog posts. Anyway I will be
  subscribing in your feeds and even I achievement you get right of
  entry to constantly rapidly.

 32. Heya! I know this is somewhat off-topic however I needed to ask.

  Does managing a well-established website such as yours require a lot of work?
  I am brand new to writing a blog however I do write in my diary everyday.
  I’d like to start a blog so I can easily share my
  own experience and thoughts online. Please let me know if you have any ideas or tips
  for new aspiring bloggers. Appreciate it!

 33. I discovered your blog post site on google and appearance a few of your early posts. Always keep within the great operate. I just now additional increase RSS feed to my MSN News Reader. Looking for toward reading more from you finding out at a later date!…

 34. I cherished as much as you’ll obtain carried out right here.
  The caricature is tasteful, your authored subject matter stylish.

  nonetheless, you command get bought an edginess over
  that you want be handing over the following. ill definitely come further formerly once more as precisely the
  similar just about a lot continuously inside of case you protect this hike.

 35. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 36. I wish to show my gratitude for your kindness for individuals that require guidance on this one subject matter. Your very own dedication to getting the message all around appears to be really good and has in every case empowered ladies much like me to realize their objectives. Your personal invaluable help and advice indicates much to me and somewhat more to my colleagues. Thanks a lot; from all of us.

 37. I have been browsing online more than three hours nowadays, but I never discovered any fascinating article like yours. It’s lovely worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made just right content material as you probably did, the internet shall be much more helpful than ever before. “Oh, that way madness lies let me shun that.” by William Shakespeare.

 38. I believe everything typed made a ton of sense.
  But, think on this, suppose you added a little information? I ain’t suggesting your content is not good,
  but what if you added something to maybe grab folk’s attention? I
  mean Blog #11 Zieke dreumes | Bloggen met Joyce is a little boring.
  You should glance at Yahoo’s home page and note how they create post titles to grab viewers
  to open the links. You might add a related video or a related picture or two
  to grab people excited about everything’ve got to
  say. Just my opinion, it could make your website a little bit more interesting.

 39. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your weblog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 40. After looking over a number of the blog posts on your web page, I seriously appreciate your technique
  of writing a blog. I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back
  in the near future. Please check out my web site as well
  and let me know your opinion.

 41. I do agree with all the ideas you’ve offered for your post.

  They are very convincing and can certainly work. Still, the posts
  are very short for beginners. Could you please prolong them a little from next time?
  Thank you for the post.

 42. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 43. This articlepostpiece of writingparagraph will helpassist the internet userspeopleviewersvisitors for creatingbuilding upsetting up new blogweblogwebpagewebsiteweb site or even a blogweblog from start to end.

 44. I’m not sure whyexactly why but this blogsiteweb sitewebsiteweblog is loading extremelyincrediblyvery slow for me. Is anyone else having this issueproblem or is it a problemissue on my end? I’ll check back laterlater on and see if the problem still exists.

 45. How long does a copyright last on newspaper articles?. . If a service copies newspapers articles and then posts it in a database on the Internet, is there also a copyright on the Internet content?.

 46. of courseobviouslynaturallycertainly like your web-sitewebsiteweb site howeverbut you need tohave to testchecktake a look at the spelling on quite a fewseveral of your posts. A numberSeveralMany of them are rife with spelling problemsissues and I in findingfindto find it very bothersometroublesome to tellto inform the truththe reality on the other handhoweverthen againnevertheless I willI’ll certainlysurelydefinitely come backagain again.

 47. Hello very cool blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am glad to seek out numerous helpful information right
  here within the post, we want develop extra strategies on this
  regard, thank you for sharing. . . . . .

 48. I just want to mention I’m all new to blogs and certainly savored you’re web site. More than likely I’m want to bookmark your site . You surely have good writings. Appreciate it for sharing your web page.

 49. Hello there! I know this is somewhat off topic but I
  was wondering which blog platform are you using for
  this website? I’m getting sick and tired of
  Wordpress because I’ve had problems with hackers and I’m looking
  at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 50. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.

  nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again as exactly
  the same nearly very often inside case you shield this hike.

 51. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 52. It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy.
  I’ve learn this put up and if I may I desire to recommend you some attention-grabbing things or tips.
  Maybe you can write subsequent articles regarding this article.
  I desire to read more issues approximately it!

 53. I am really inspired with your writing talents as well as with the format on your weblog.
  Is this a paid topic or did you customize it your self?
  Anyway stay up the nice quality writing, it is rare to peer a nice weblog like this
  one nowadays..

 54. First of all I would like to say superb blog! I had a
  quick question that I’d like to ask if you don’t mind.
  I was curious to find out how you center yourself and clear your mind
  before writing. I have had a tough time clearing my thoughts in getting my ideas out.
  I do take pleasure in writing however it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or
  tips? Appreciate it!

 55. Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog
  world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding
  knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 56. I merely intend to share it with you that I am new to writing a blog and clearly loved your post. Most likely I am prone to store your blog post . You truly have impressive article content. Be Thankful For it for giving out with us your blog post

 57. I like the helpful information you supply in your articles.
  I’ll bookmark your weblog and test again here regularly. I am reasonably certain I will learn a lot of new stuff
  right right here! Good luck for the following!

 58. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 59. First of all I want to say awesome blog! I had a quick question that I’d like
  to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center
  yourself and clear your mind before writing.

  I’ve had a tough time clearing my thoughts in getting
  my thoughts out. I truly do take pleasure in writing but it just seems like the first
  10 to 15 minutes are usually lost just trying to figure out how to
  begin. Any recommendations or tips? Appreciate it!

 60. It’s actually a cool and helpful piece of information. I am satisfied that you simply
  shared this helpful information with us. Please keep us informed
  like this. Thanks for sharing. nuova Maglia Lazio NydiaMdgr Fotballdrakter barn HongDeato

 61. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 62. Hi would you mind letting me know which web host you’re using?

  I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price?
  Cheers, I appreciate it!

 63. Its such as you read my mind! You seem to understand a
  lot approximately this, like you wrote the ebook in it or something.

  I believe that you simply could do with a few p.c. to power the message house a little bit, but other than that, that is magnificent
  blog. A great read. I will definitely be back.

 64. I just desire to show you that I am new to putting up a blog and genuinely liked your article. More than likely I am probably to save your blog post . You really have stunning article content. Be Thankful For it for expressing with us all of your internet post

 65. Fantastic beat ! I would like to apprentice whilst you amend your site, how could
  i subscribe for a weblog site? The account helped
  me a acceptable deal. I have been a little bit acquainted of
  this your broadcast offered vibrant clear concept

 66. I admire the valuable information and facts you offer inside your posts. Ill bookmark your weblog and also have my children examine up right here typically. Im fairly positive theyll discover a lot of new things here than anybody else!

 67. hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here.

  I did however expertise a few technical points using this
  website, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very
  frequently affect your placement in google and could damage your high-quality
  score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could
  look out for a lot more of your respective intriguing content.
  Ensure that you update this again very soon.

 68. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him
  as no one else know such detailed about my
  trouble. You are amazing! Thanks! natalielise pof

 69. I just need to share it with you that I am new to having a blog and undeniably liked your page. Very likely I am probably to store your blog post . You indeed have magnificent article materials. Delight In it for discussing with us all of your internet information

 70. I just want to mention I’m all new to blogs and certainly savored you’re web site. More than likely I’m want to bookmark your site . You surely have good writings. Appreciate it for sharing your web page.

 71. I merely wish to tell you that I am new to writing a blog and really enjoyed your review. Very likely I am inclined to store your blog post . You definitely have lovely article content. Be Grateful For it for swapping with us all of your url report

 72. Hi folks here, just turned out to be alert to your web page through Bing and yahoo, and discovered that it’s truly informational. I will like should you decide maintain this informative article.

 73. I just need to tell you that I am new to posting and very much adored your write-up. Likely I am likely to store your blog post . You definitely have memorable article blog posts. Acknowledge it for expressing with us all of your url document

 74. After checking out a few of the blog posts on your web site,
  I honestly like your technique of writing a blog. I added it to my
  bookmark website list and will be checking back in the near future.
  Please check out my web site as well and tell me how
  you feel. natalielise plenty of fish

 75. It’s near not possible to come across well-qualified individual on this issue, in addition you look like you be aware of the things you’re writing about! Thanks

 76. Hullo there, just turned out to be familiar with your web page through Yahoo and bing, and discovered that it is truly informative. I’ll like in the event you retain this informative article.

 77. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 78. I am usually to running a blog and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

 79. Fantastic site you have here but I was curious if you knew of any community forums
  that cover the same topics discussed in this article?

  I’d really love to be a part of community where I can get
  advice from other experienced people that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Thanks a lot!

 80. Emery EPS is a Search Engine Optimization company that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in Coasta Rica, New York, Los Angeles, Portland, Sacramento, Phoenix, Las Vegas, Denver, Houston, California and many other local areas. Find more at https://www.emeryeps.com.

 81. Youre so right. Im there with you. Your blog is definitely worth a read if anybody comes throughout it. Im lucky I did because now Ive received a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You surely put it in perspective for me.

 82. I think that what you wrote made a lot of sense. But, consider this, suppose you added
  a little content? I am not suggesting your content is not good, however what if you added a post title to possibly get
  folk’s attention? I mean Blog #11 Zieke dreumes | Bloggen met Joyce is kinda vanilla.
  You ought to glance at Yahoo’s front page and watch how they create post titles to get people to open the links.
  You might add a related video or a related picture or two to get readers excited
  about everything’ve written. Just my opinion, it might make your
  blog a little bit more interesting.

 83. It certainly is practically close to impossible to come across well-aware readers on this issue, regrettably you look like you realize what exactly you’re talking about! Thanks

 84. You actually make it appear so easy together with your presentation but I to find this topic to be really something which
  I think I’d by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely vast
  for me. I’m having a look ahead in your subsequent post, I will attempt to get the grasp
  of it!

 85. I want to express appreciation to you just for rescuing me from this problem. Right after browsing through the online world and obtaining opinions which were not beneficial, I believed my entire life was done. Living devoid of the approaches to the problems you have resolved by means of your good write-up is a critical case, and the ones that would have badly damaged my career if I hadn’t encountered your site. Your good capability and kindness in dealing with all the stuff was helpful. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a subject like this. I can at this time look forward to my future. Thank you so much for your high quality and effective guide. I will not think twice to recommend the blog to any individual who would need guidance on this situation.

 86. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 87. Emery EPS is a Search Engine Optimization company that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in Coasta Rica, New York, Los Angeles, Portland, Sacramento, Phoenix, Las Vegas, Denver, Houston, California and many other local areas. Find more at https://www.emeryeps.com.

 88. I believe that is one of the so much significant information for me. And i am satisfied studying your article. But want to statement on some common things, The site taste is perfect, the articles is really great : D. Excellent activity, cheers

 89. I don’t know whether it’s just me or if everyone else encountering issues
  with your website. It looks like some of the written text on your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if
  this is happening to them too? This could be a problem with my web browser because I’ve
  had this happen before. Kudos

 90. Howdy very cool blog!! Guy .. Beautiful ..
  Superb .. I will bookmark your site and take the feeds
  also? I’m happy to search out numerous helpful
  info here within the submit, we want develop extra techniques in this regard, thanks for sharing.
  . . . . .

 91. Emery EPS is a Search Engine Optimization company that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in Coasta Rica, New York, Los Angeles, Portland, Sacramento, Phoenix, Las Vegas, Denver, Houston, California and many other local areas. Find more at https://www.emeryeps.com.

 92. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

 93. certainly like your web-site however you have to test the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality on the other hand I will certainly come again again.

 94. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

 95. Awesome. Thanks for a great article page. I’ll be coming and reading for more and read your other articles. If you’d like me to refer this to others, please let me know as I have a lot of people who might be interested in what this site has to share.

 96. I want to express appreciation to you just for rescuing me from this problem. Right after browsing through the online world and obtaining opinions which were not beneficial, I believed my entire life was done. Living devoid of the approaches to the problems you have resolved by means of your good write-up is a critical case, and the ones that would have badly damaged my career if I hadn’t encountered your site. Your good capability and kindness in dealing with all the stuff was helpful. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a subject like this. I can at this time look forward to my future. Thank you so much for your high quality and effective guide. I will not think twice to recommend the blog to any individual who would need guidance on this situation.

 97. I simply desire to reveal to you that I am new to posting and totally enjoyed your website. Very possible I am prone to save your blog post . You certainly have superb article materials. Admire it for giving out with us your main url write-up

 98. you are actually a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a magnificent job on this topic!

 99. I am typically to blogging and i actually appreciate your content regularly. Your content has truly peaks my interest. I am going to bookmark your web site and maintain checking for new info.